Durata de livrare: Costul transportului: Felul transportului:
2-3 zile lucratoare20 RONCurierat rapid

Livrarea se face in orice localitate din Romania.Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul plasarii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate. Firma de curierat (parte terta) va va contacta in ziua livrarii coletului.

Politica de Retur

Puteti returna produsele, din orice motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii comenzii. 

Potrivit legislatiei in vigoare, ”Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 34/2014 , pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client. “

Astfel, va rugam sa ne comunicati intentia de a-ti primi banii inapoi, prin completarea Formularului de Retur, apoi sa ne trimiti produsul ca acesta sa ajunga la sediul firmei EXOTIQUE FASHION SRL, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care ati  primit coletul. Responsabilitatea privind corectitudinea datelor furnizate in Formularul de Retur cade in sarcina Clientului.

Dupa primirea articolelor returnate si verificarea acestora, banii vor fi rambursati, prin virament bancar ,in termen de 14 zile calendaristice de la primirea si verificarea produselor returnate.

Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator, cu etichetele intacte, fara urme de purtare (ca de exemplu: pete, urme de machiaj, miros, rupturi sau orice forma de deteriorare a produsului). Conform legislatiei in vigoare, articolele de lenjerie intima si costumele de baie nu se pot returna.

Plata returului este suportata de catre client.

Returul este gratuit in cazul in care produsele prezinta defecte de fabricatie (ca de exemplu: materialul este rupt, descusut, agatat, produsului ii lipsesc accesorii).

Formular de retur

Numele bâncii unde este deschis contul bancar.
Contul bancar unde dorești să primești banii.

Vă rugăm să completați următoarele detalii:
– Lista cu produsele returnate și cantitatea din fiecare produs.
– Numărul și data facturii. Dacă returnați produse cumpărate pe facturi diferite, atunci menționați în dreptul produselor numărul și data de pe fiecare factură.

Vezi politica de confidențialitate